Se dansk Netflix i udlandet

Få adgang til 21 Netflix regioner

Sådan tager du dit danske Netflix-abonnement med til i udlandet med ExpressVPN. 

N

Stream i HD kvalitet

N

30 dages fuld returret

N

Op til 6 enheder på samme tid

N

Virker på alle platforme: TV, mobil og computer

Dansk Netflix i udlandet

Se dansk Netflix i udlandet

Det fantastiske ved Netflix er jo ubegrænsede mængder af film og serier, men hvis du har prøvet at logge ind på Netflix uden for EU, har du formentlig også opdaget, at det ikke er helt som hjemme. Men fortvivl ikke. Det er forholdsvist nemt, at komme komme til at se dansk Netflix uden for EU.

Vi har lavet en lille guide til dig, der ønsker at se dansk Netflix i udlandet eller se f.eks. den amerikanske Netflix i Danmark.

Kan man se dansk Netflix i udlandet?

Hvis du rejser til udlandet inden for EU vil du ikke længere have de store problemer med at se Netflix. Siden 1. januar 2019 har du kunne se dansk netflix i udlandet, blot du har været indenfor EU på en kortere rejse under 30 dage.

Dansk TV i udlandet

Dansk Netflix uden for EU

Netflix benytter sig dog fortsat af geo-blokkering, hvilket betyder, at Netflix kan se hvilket land du befinder dig i og er du uden for EU, kan du sagtens bruge dit Netflix abonnement, men du kommer til at se det lands udgave af Netflix, som du befinder dig i.

Er du i Tyrkiet eller Thailand, er det den tyrkiske eller thailandske udgave af Netflix du kan se.

Det betyder samtidig, at du ikke længere har adgang til de samme film og serier, som du kan se i Danmark, ligesom du på flere film må indvære danske undertekster og hvad måske er endnu værre, hvis du har børn, som skal se Netflix i udlandet: Der er ingen dansk tale på tegnefilmene.

Kan du nøjes med enten originalsproget eller med tyrkiske undertekster eller russisk tale, så kan du uden problemer se Netflix, men hvis du ønsker adgang til den danske udgave af Netflix, skal du omgå den geo-blokkering, som Netflix har sat op.

Kongeriget Danmark

Hvis du rejser til Færøerne eller Grønland vil du uden problemer kunne streame Netflix og opleve at Netflix ser ud som hjemme. 

EU / EØS landene

Hvis du er på ferie eller rejse til de 28  lande i EU / EØS vil du uden problemer kunne bruge dit Netflix-abonnement, som vil opleves næsten som hjemme i Danmark. 

Storbritanien

Går rejsen til Storbritanien eller Nordirland vil du se Netflix fra de to lande. Der vil derfor være titler, som du kan se i Danmark, som du ikke kan se i Storbritanien.

Resten af verden

I resten af verden kan du godt bruge dit Netflix abonnement i udlandet, men der er store begrænsninger på hvilke film og serier du kan streame, ligesom du må undvære danske undertekster og dansk tale på mange titler.

Bedste VPN og Smart DNS til streaming af ViaPlay i udlandet

Vi tester løbende alle Smart-DNS og VPN tjenester på markedet forhastighed, stabilitet og kundetilfredshed. Pr. 16. januar 2022 anbefaler vi disse 4 tjenester som de bedste til at se dansk Netflix i udlandet!

Sådan unblocker du Netflix i 2022

Dansk Netflix i udlandet

Tidligere var det ikke noget problem at låse Netflix op og dermed gå uden om geo-blokkeringen. Hver eneste VPN- og Smart DNS tjeneste kunne hjælpe dig med dette. Sådan er det imidlertid ikke mere.

Siden sensommeren 2016 har Netflix slået hårdt ned på brugen af VPN- og Smart DNS tjenester til at se streamingtjenesten. De har lukket den ene IP-adresse efter den anden.

Årsagen er, at de store filmstudier ikke vil give Netflix lov til at vise deres film og serier, hvis Netflix ikke gjorde noget aktivt for at sikre, at filmene kun blev vist i de lande, som streamingtjenesten havde købt rettigheder til. Derfor begyndte Netflix at lukke ned for tusindvis af IP-adresser for at forhindre denne trafik.

Men lige så hurtig Netflix lukker et hul, åbner Smart DNS og VPN-tjenesterne en anden. Det er med andre ord en ‘katten efter musen’-leg der er gang i.

Dette er hvad vi ved om dig udfra din IP-adresse

Din IP-adresse er: 93.164.183.235 og dermed kan vi se, at du lige nu er i Denmark, . Det er de samme informationer tv- og streamingtjenesterne bruger til at fastslå hvor du befinder dig.

IP-adressen fortæller hvilket land du befinder dig i og dermed kan tv-kanalerne sikre, at det kun er danskere, der kan se indholdet. Se det som et telefonnummer, hvor +45 betyder, at nummeret er dansk, på samme måde afslører en IP-adresse også hvilket land du befinder dig i.

Dette skyldes at, streamingtjenesterne og danske tv-kanaler kun køber rettigheder til at vise film og serier i Danmark og en af måderne de kan sikre sig, at hele verden ikke kigger med, er ved at geo-blokkere indholdet – men bare rolig, vi skal nok vise dig hvordan du nemt og enkelt alligevel kan komme til at se dansk tv uanset hvor du er i verden!

Hvordan låser du Netflix op i 2022?

Her på Dansk-tv-udlandet tester vi løbende VPN-udbydere og Smart DNS tjenester og den 17. januar 2022 har vi testet ialt 40 forskellige Smart-DNS og VPN udbydere.

Flere af dem kan ikke længere bruges til at se f.eks. Netflix Danmark i udlandet, men vi har fundet frem til et par udbydere, som med garanti kan bruges endnu.

Hvis du vil se dansk Netflix i udlandet anbefaler vi derfor en Smart DNS -løsning fra Unlocator eller VPN-løsning fra PrivateVPN.

Det er suverænt de letteste metoder at omgå Netflix’ geoblokkering på og samtidig virker PrivateVPN på mere end 21 Netflix-regioner.

Du kan med et enkelt klik skifte fra f.eks. Netflix Danmark til Netflix UK eller Netflix USA. Det bliver ikke lettere.

Hvis du tidligere har brugt andre VPN-løsninger og haft problemer med at se andre Netflix-regioner, så giv dem en chance igen. Siden efteråret 2021 har PrivateVPN kastet sig ind i kampen igen og tilbyder et af markedets bedste produkter til at unblocke Netflix.

Unblock Netflix med VPN

Forskellen på VPN og Smart DNS

Rent teknisk er der stor forskel på, om du bruger en VPN-løsning eller en Smart-DNS løsning, men resultatet bliver det samme: Du kommer til at se dansk tv i udlandet, ligesom du vil kunne se f.eks. BBC og andre udenlandske tv-stationer i Danmark. 

Hvad skal du så vælge? En VPN løsning eller en Smart DNS løsning. Det afhænger meget af dine behov, for Smart DNS-løsningen har nogle åbentlyse fordele ved at være den letteste løsning at komme i gang med, så har en VPN-løsning nogle andre fordele, som du helt sikkert vil være glad for. 

Smart DNS til at se tv i udlandet

Dansk Netflix i udlandet med Smart DNS

Den letteste løsning er klart Smart DNS-løsningen, som det danske firma Unlocator tilbyder. Her kan du på bare 2 minutter se dansk Netflix via internettet – uden at skulle installere software og samtidig virker Unlocator på alle platforme.

Så uanset om du vil se dansk Netflix i udlandet på en tablet, smartphone, computer, spilkonsol eller Smart TV er en Smart-DNS løsning fra Unlocator klart at foretrække.

Med Unlocator skal du blot ændre i DNS-server indstillingerne på den enhed du vil se TV på og vupti – så kan du se dansk TV uanset hvor du er i verden.

Den største ulempe ved at bruge Unlocator til at Netflix fra tid til anden blokerer for Unlocators IP-adresser – og dermed er det ikke den mest optimale løsning. 

Hos Unlocator har de dog også en løsning på dette, idet de som en af de eneste har lavet en Smart VPN-løsning.

Selv om alt på Unlocators hjemmeside står på engelsk, kan du sagtens skrive på dansk til deres kundeservice, hvis du oplever problemer. Det er danskere, der står bag!

Prøv 7 dage gratis – uden brug af kreditkort

Brug Smart VPN til Netflix

10+ enheder tilsluttet samtidig

Dansk Netflix i udlandet med VPN

Den bedste og mest stabile løsning når du vil se dansk Netflix i udlandet er, at bruge en VPN-tjeneste som ExpressVPN eller NordVPN.

Det er en anelse mere omstændeligt end med Smart DNS-løsningen, men til gengæld virker VPN overalt i verden – også på de hoteller og større WiFi-net, der har blokeret for Smart DNS!

Vælg VPN udbyder, der har mange forskellige IP-adresser at vælge imellem, så du er sikret, at Netflix ikke har blokeret den endnu. ExpressVPN og PrivateVPN er to løsninger, som konstant er foran. 

Samtidig har du med VPN-løsningen sikret din forbindelse mod hackere og sikret dine personlige data. Endelig kan du med en VPN-forbindelse navigere rundt på internettet 100% anonymt.

Du får med andre ord meget mere med VPN-løsning end blot muligheden for at se dansk tv i udlandet.

Vi vil klart anbefale dig en VPN-løsning, hvis du ofte benytter dig af wifi-hotspots på f.eks. McDonalds, hoteller, lufthavne og andre offentlige steder, hvor du er i risikozonen for at hackere udnytter dig og din enhed. Det er et stigende problem, som desværre kan ramme os alle, der bare gerne vil på internettet når vi er ude. Med en VPN-forbindelse lukker du hackerne ude og sikre dermed dine data.

Den absolut sikreste løsning

Virker altid i hele verden

Forbliv anonym når du er online

VPN til at se dansk TV i udlandet
Få dansk TV i udlandet

Bedste VPN og Smart DNS til streaming af ViaPlay i udlandet

Vi tester løbende alle Smart-DNS og VPN tjenester på markedet forhastighed, stabilitet og kundetilfredshed. Pr. 16. januar 2022 anbefaler vi disse 4 tjenester som de bedste til at se dansk Netflix i udlandet!

Kan man se Netflix i udlandet?

Har du et Netflix abonnement kan du uden problemer se Netflix i hele verden. Dog ser du den udgave af Netflix, der er i det land du befinder dig i. Dermed kan du risikere at skulle undvære dansk tale og danske undertekster, ligesom nogle serie og film kan være begrænset til kun at se i Danmark. 

Virker VPN med Netflix

Det korte svar er ja. Nogle VPN forbindelser virker med Netflix. Problemet er, at Netflix lukker for IP-adresserne, men ExpressVPN, NordVPN og PrivateVPN er lynhurtige til at åbne nye IP-adresser og dermed virker de fortsat med Netflix. 

Netflix virker ikke med Netflix

Hvis din VPN ikke virker med Netflix, skyldes det at streamingstjenesten har blokeret din VPN’s IP adresse. Løsningen er, at finde en anden IP-adresse eller vælge en VPN, der er optimeret til streaming som f.eks. ExpressVPN, NordVPN eller PrivateVPN. 

Hvor er Netflix billigst?

Verdens billigste land at få et Netflix abonnemt i er Tyrkiet. Her koster det billigste abonnement 17,99 lira, hvilket med kursen i januar 2022 er lige under 9 danske kroner om måneden. 

Få et billigere Netflix abonnement

Vi danskere har verdens dyreste Netflix abonnement. Du kan dog nemt få verdens billigste Netflix abonnement. Brug en VPN-forbindelse til at købe Netflix abonnement i Tyrkiet. Så vil du spare 60-90 kroner om måneden. 

Lovligt at bruge VPN til Netflix?

Det er 100% lovligt at bruge VPN i  Danmark – også til at se Netflix med. Dog kan du komme i problemer i lande som Kina, Rusland og Nordkorea, der har forbudt brugen af VPN.

Se dansk Netflix i udlandet med ExpressVPN

Kom i gang på 2 minutter