Se TV2 Play i udlandet

Sådan ser du TV2 Play i hele verden

Tag dit TV2 Play-abonnement med til i udlandet og se TV2 Play i hele verden med Unlocator. 

N

Stream i HD kvalitet

N

Prøv gratis i 7 dage

N

Op til 10 enheder på samme tid

N

Virker på alle platforme: TV, mobil og computer

ViaPlay i udlandet

Kan man se TV2 Play i udlandet?

Rigtig mange danskere vil gerne se TV2 Play i udlandet, og med et ganske almindeligt basis TV2 Play-abonnement er det faktisk muligt at se indholdet, selv når du ikke er i Danmark. 

Du kan uden problemer se TV2 Play indenfor Kongeriget, mens du også kan se TV2 Play i EU under ophold af højest 30 dages varighed. 

Skal du opholde dig i et EU-land i mere end 30 dage eller skal du rejse til et land uden for EU har du brug for en VPN tjeneste for at kunne se TV2 Play i udlandet. 

Se TV2 Play i udlandet

Sådan ser du TV2 Play i udlandet

Om du kan bruge dit TV2 Play abonnement i udlandet afhænger af, hvor i verden du skal til og hvor lang tid du opholder dig i udlandet. Herunder kan du se de 4 mest oplage senarier og hvordan du kan bruge TV2 Play, når du er i udlandet. 

Kongeriget

Hvis du rejser indenfor Kongeriget Danmark vil du uden problemer kunne streame TV2 Play. På en tur til Færøerne eller Grønland vil du opleve at TV2 Play ser ud som hjemme i Danmark. 

EU / EØS landene

Hvis du er på ferie eller kortere rejse til de 28  lande i EU / EØS vil du uden problemer kunne bruge dit TV2 Play-abonnement. Dog kan du kun tilgå TV2 Play i 30 dage fra et andet EU land, herefter skal du hjem til Danmark igen eller bruge en VPN tjeneste.

Storbritanien

Går rejsen til Storbritanien eller Nordirland kan du ikke umiddelbart se TV2 Play, med mindre du bruger en VPN tjenese eller Smart DNS fra f.eks. Unlocator. 

Resten af verden

I resten af verden kan du kun bruge dit TV2 Play abonnement, hvis du samtidig bruger en VPN eller Smart DNS service.

Bedste VPN og Smart DNS til streaming af TV2 Play i udlandet

Vi tester løbende alle Smart-DNS og VPN tjenester på markedet forhastighed, stabilitet og kundetilfredshed. Pr. 16. januar 2022 anbefaler vi disse 4 tjenester som de bedste til at se TV2 Play udenfor EU.

Kan jeg se TV2 live i udlandet på TV2 Play?

TV2 live i udlandet

Det er bestemt muligt at se TV2 live på TV2 Play i udlandet, men det afhænger af hvor i verden du befinder dig. Som hovedregel er der ingen problemer hvis du blot er inden for EU. 

Er du uden for EU og gerne vil se f.eks. Tour de France, Badehotellet eller X-Factor på TV2 eller et andet program på TV2 live, skal du bruge en Smart DNS-tjeneste som Unlocator eller vælge en VPN-tjeneste.

Kan jeg streame TV2 News i udlandet?

Hvis du er i udlandet, kan det være rart at holde sig ajour med, hvad der sker hjemme i Danmark og her er TV2 News jo helt perfekt. Det er nemlig også en af de TV2 kanaler, som det faktisk er muligt at streame direkte på TV2 Play.

Der er dog visse begrænsninger. Det betyder at når TV2 News viser store sportsbegivenheder så er signalet lukket til udlandet, men i store træk vil du kunne se TV2 News i udlandet via TV2 Play.

Dette kræver naturligvis den store TV2 Play-pakke eller som tilvalg i Live-pakken.

Sådan ser du TV2 Sport i udlandet

En af de TV2 kanaler vi får rigtig mange henvendelser på, er TV2 Sport og spørgsmålet er hver gang det samme: Hvordan kan jeg se TV2 Sport i udlandet?

Og som udgangspunkt kan du ikke se TV2 Sport live udenfor EU’s grænser – med mindre du bruger en Smart DNS-tjeneste som Unlocator eller en VPN-tjeneste som ExpressVPN.

Årsagen er, at netop sportsbegivenheder købes i dyre domme af tv-stationerne og de har ofte kun rettigheder til at vise programmerne i et begrænset område. Derfor må du bruge en tjeneste som Unlocator for at se TV2 Sport i udlandet.

Det er dog super nemt at sætte op på enten din computer, tablet eller smartphone og netop nu kan du prøve Unlocator gratis i 7 dage. Med Unlocator kan du se TV2 Sport i hele verden og dermed også følge med i masser af cykling som f.eks. Vuelta a Espana og sport fra hele Danmark.

For en god ordens skyld vil jeg lige nævne, at TV2 Sport jo kræver abonnement på enten TV2 Play live pakken eller den store TV2 Play-pakke.

Se TV2 Sport i udlandet

Kan jeg se TV2 Charlie i udlandet?

Se TV2 Charlie i udlandet

Du kan nemt se alle programmerne fra TV2 Charlie i udlandet med Unlocator

Hvis du gerne vil se den ‘voksne’ TV2 kanal, TV2 Charlie i udlandet kræver det et abonnement på enten TV2 Play live pakken eller den store TV2 Play-pakke.

Herefter er det muligt at streame dele af TV2 Charlie fra udlandet. Dette er typisk de egenproducerede programmer som Spørg Charlie, Syng og Gæt samt Talkshowet Meyerheim.

Derimod vil du ikke kunne streame populære udenlandske serier som En Sag For Frost, Små og Store Synder, Fornyet Mistanke og Blue Bloods på TV2 Charlie.

Hvis du gerne vil kunne se alle programmer på TV2 Charlie i udlandet kræver det, at du optræder med en dansk IP-adresse, så TV2 Play tror du befinder dig i Danmark. Her kan du bruge den danske DNS-tjeneste Unlocator, som du netop nu kan teste gratis i 7 dage ved at bruge vores link.

Selv om Unlocator’s hjemmeside er på engelsk, er firmaet et 100% dansk firma, som bor på Center Boulevard 5 i København. Du kan derfor også uden problemer skriver på dansk til deres support hvis du oplever problemer.

erne vil se f.eks. Tour de France, Badehotellet eller X-Factor på TV2 eller et andet program på TV2 live, skal du bruge en Smart DNS-tjeneste som Unlocator eller vælge en VPN-tjeneste.

Hvordan ved TV2 Play at du er i udlandet?

TV2 Play i udlandet

Præcis ligesom alle andre streamingtjenester benytter TV2 Play sig af geoblokering, der låser streamingsignalet, så det kun kan ses inden for et bestemt geografisk område. For TV2 Play betyder det inden for Kongeriget Danmark og EU.

Streamingtjenesten går ind og læser på den IP-adresse, som din tablet, smartphone eller iPad er tilsluttet internettet på. IP-adressen afslører hvilket land du befinder dig i og derefter er det nemt for TV2 Play af afgøre om du er i udlandet eller hjemme i Danmark.

Måden du kan få fuld adgang til TV2 Play i udlandet på, er ved at bruge en Smart DNS-tjeneste som Unlocator eller få en VPN-tjeneste som ExpressVPN eller NordVPN. De kan alle lave din IP-adresse om, så det ser ud som om du er i Danmark, selvom du i virkeligheden sidder i USA.

Dette er hvad vi ved om dig udfra din IP-adresse

Din IP-adresse er: 66.249.70.70 og dermed kan vi se, at du lige nu er i United States, . Det er de samme informationer tv- og streamingtjenesterne bruger til at fastslå hvor du befinder di

Sådan snyder du TV2 Play

For at se TV2 Play i f.eks. Tyrkiet, USA eller Thailand skal du have en dansk IP-adresse. Vi skal altså have TV2 Play til at tro, at du befinder dig i Danmark.

Den letteste måde at omgå geo-blokkeringen på er med en Smart-DNS service som f.eks. det danske firma Unlocator.

Med Unlocator skal du ikke installere software eller andet, men blot ændre i DNS-server indstillingerne på den computer eller tablet du vil se ViaPlay på og vupti – så kan du se ViaPlay, uanset hvor du er i verden.

Udover at det er super enkelt er en anden stor fordel ved Smart-DNS løsningen, at du er sikret den hurtigste hastighed på forbindelsen, hvilket er super vigtigt, når du streamer film og serier. Lige nu kan du prøve Unlocator helt gratis i 7 dage. Alt hvad du skal oplyse er din e-mail adresse! Der er ikke brug for kreditkort eller andet. Se mere HER

Unblock TV2 Play i udlandet

Hvilke VPN virker med TV2 Play?

Vi har igennem de seneste 10 år løbende de forskellige VPN tjenester, da streamingtjenestere konstant prøver at blokere for IP-adresser. De seneste 4 år har tre VPN-tjenester dog været meget stabile og hurtige til at åbne nye IP-adresser til erstatning for dem, der blev blokeret af streamingtjenesterne. 

Smart DNS til at se tv i udlandet

ExpressVPN: Bedste VPN til streaming

ExpressVPN tilbyder en ekstrem hurtig forbindelse, der selvsagt er super vigtig når du skal streame film og serier. ExpressVPN har servere 136 byer fordelt på i alt 87 lande. Deres kundeservice er i særklasse, så hvis du oplever problemer med at unblocke f.eks TV2 Play, så send dem en mail og de vil hurtigt vende tilbage med hvilken server du skal vælge for at se TV2 Play.

ExpressVPN har udviklet en fantastisk software, som gør det nemt at bruge uanset platform (Windows, Android, iOS, Mac, Linux). Du kan bruge ExpressVPN på 5 enheder på samme tid.

Få 3 måneder gratis

Optimeret til streaming

Verdens mest stabile VPN

NordVPN: Måske verdens hurtigste VPN

NordVPN har virkelig lagt sig i selen for at være markedsledende, når det handler om at unblocke streamingtjenesterne. Med NordVPN kan du ikke kun se Netflix USA, men også et hav af andre streamingtjenester som Hulu, iBBC Player, Disney, Amazon Prime og ViaPlay.

De har en lille afdeling på 6 mand, som konstant overvåger deres servere og sikre, at du kan streame.

NordVPN er tilstede i 90 lande og kan bruges på 6 enheder ad gangen. Du kan komme i kontakt med deres kundeservice døgnet rundt.

30 dages fuld returret

Virker altid i hele verden

Forbliv anonym når du er online

VPN til at se dansk TV i udlandet
Smart DNS til at se tv i udlandet

PrivateVPN: Den billige løsning

PrivateVPN er den nye dreng i klassen, der  har dedikerede servere til streaming.

De kan på nuværende tidspunkt unblocke Netflix i 21 regioner, herunder USA, Storbritanien, Sverige, Tyskland og mange andre lande.

Uden at vide hvordan deres VPN-tjeneste er bygget op, må jeg sige, at deres software fungerer fantastisk og det er super enkelt at skifte land. PrivateVPN er en ‘dark horse’, der på ganske kort tid har slået sit navn fast som en af de billigste, men også mest sikre hvis du vil streame ViaPlay. Du kan bruge PrivateVPN på hele 6 enheder som samme tid.

Absolut billigste professionelle VPN til streaming

Hurtigst voksende VPN tjeneste

200 servere i 63 lande

Tænk på sikkerheden i udlandet!

Hvis du ofte bruge åbne wifi-net når du er i udlandet – f.eks. på hoteller, lufthavne, cafeér, campingpladser o.lign er du meget sårbar over for hackere og andre, som kan få adgang til dine personlige oplysninger.

Netop i disse år ser vi en stigende tendens og flere sikkerhedsfirmaer opfordre til, at man sikre sine date bedre. En af de bedste måder er ved at bruge en VPN-tjeneste som f.eks. ExpressVPN, NordVPN eller PrivateVPN.

Dine personlige data er udsat når du benytter dig af åbne wifi-net på f.eks. caféer, hoteller og lufthavne! Beskyt dine smartphone i hele verden med f.eks. ExpressVPN.

Ved at bruge en VPN-løsning kan du dels surfe 100% anonymt på nettet, du blokkere også hackere fra se dine kredit kort oplysninger og andre personlige data når du er på et åbent wifi-net.

Med en VPN-løsning for du altså det bedste fra begge verdener: Muligheden for at se ViaPlay i hele verden og sikret, at du ikke bliver ramt af hackerangreb eller persondata tyveri ved at bruge åbne wifi-net.

Sikkerhed i udlandet med VPN

Bedste VPN og Smart DNS til streaming af TV2 Play i udlandet

Vi tester løbende alle Smart-DNS og VPN tjenester på markedet forhastighed, stabilitet og kundetilfredshed. Pr. 16. januar 2022 anbefaler vi disse 4 tjenester som de bedste til at se TV2 Play udenfor EU.

Kan man se TV2 Play i udlandet?

Så længe du er indenfor Kongeriget Danmark eller på et kortere ophold i et EU land eller i Norge kan du sagtens se TV2 Play i udlandet. Tjenesten fungerer præcis som i Danmark i forhold til indhold og sprog / undertekster. Uden for EU har du brug for en VPN for at kunne bruge TV2Play.

TV2 Play virker ikke med VPN

Hvis din VPN ikke virker med TV2 Play, skyldes det at streamingstjenesten har blokeret din VPN’s IP adresse. Løsningen er, at finde en anden IP-adresse eller vælge en VPN, der er optimeret til streaming som f.eks. ExpressVPN, NordVPN eller PrivateVPN. 

Virker TV2 Play med VPN?

Det korte svar er ja. Nogle VPN forbindelser virker med TV2 Play. Problemet er, at TV2 Play lukker for IP-adresserne, men ExpressVPN, NordVPN og PrivateVPN er lynhurtige til at åbne nye IP-adresser og dermed virker de fortsat med TV2 Play.

Brug dit TV2 Play abonnement i udlandet med ExpressVPN

Kom i gang på 2 minutter