Se ViaPlay i udlandet

Sådan ser du viaplay i hele verden

Sådan tager du dit danske ViaPlay-abonnement med til i udlandet med Unlocator. 

N

Stream i HD kvalitet

N

Prøv gratis i 7 dage

N

Op til 10 enheder på samme tid

N

Virker på alle platforme: TV, mobil og computer

ViaPlay i udlandet

Kan man se ViaPlay i udlandet?

Hvis du ser ViaPlay på din smartphone eller tablet, kan du uden de store problemer hente film og serier fra ViaPlay ned på enheden.

Det betyder, at du ikke længere behøver, at have adgang til internettet for at se de film og serier du har downloadet og du kan se dem over hele verden. Du har herefter 30 dage til at se indholdet i, hvorefter det bliver låst og du skal have adgang til ViaPlay igen for at se filmene.

For at hente film og serier fra ViaPlay ned på din smartphone eller tablet er du dog nødt til at være i Danmark eller i det mindste have en dansk ip-adresse.

Hvis du befinder dig i udlandet, kan du nemt få en dansk ip-adresse ved at bruge f.eks den danske Smart-DNS service Unlocator, der virker på stort set alle smartphone og tablets.

Lige nu kan du prøve Unlocator 100% gratis 7 dage ved at bruge dette link. Med Unlocator får du hurtigt og nemt en dansk IP-adresse, så du kan downloade film og serier fra ViaPlay – også selv om du er i udlandet.

Viaplay udlandet

Sådan ser du ViaPlay i udlandet

Du kan altid hente film og serier fra ViaPlay ned på en enhed i Danmark og se det i udlandet i op til 30 dage efter. Det kræver naturligvis at du har plads på enheden og at du får hentet indholdet ned iden afrejse. Når først du er i udlandet, er det meget afhængig af hvilket land du er i, hvorvidt du kan få adgang til ViaPlay. Herunder kan du se, om du har brug for en VPN eller Smart DNS løsning. 

Norden

Hvis du rejser i de nordiske lande vil du uden problemer kunne streame ViaPlay og opleve at ViaPlay ser ud som hjemme i Danmark. 

EU / EØS landene

Hvis du er på ferie eller rejse til de 28  lande i EU / EØS vil du uden problemer kunne bruge dit ViaPlay-abonnement, som vil opleves næsten som hjemme i Danmark.

Storbritanien

Går rejsen til Storbritanien eller Nordirland kan du ikke umiddelbart se ViaPlay, med mindre du har hentet film og serierne ned – eller bruger en VPN løsning.

Resten af verden

I resten af verden kan du kun bruge dit ViaPlay abonnement, hvis du samtidig bruger en VPN eller Smart DNS service. 

Bedste VPN og Smart DNS til streaming af ViaPlay i udlandet

Vi tester løbende alle Smart-DNS og VPN tjenester på markedet forhastighed, stabilitet og kundetilfredshed. Pr. 16. januar 2022 anbefaler vi disse 4 tjenester som de bedste til at se ViaPlay udenfor EU.

Hvordan ved ViaPlay, hvor jeg er?

Se ViaPlay i udlandet

Hver gang du logger på ViaPlay fra et Smart TV, computer, tablet eller smartphone sker det via en IP-adresse.

Skulle vi sammenligne en IP-adresse med noget vi alle kender, kunne vi sige det var lidt som et telefonnummer. IP-adressen (telefonnummeret) bruger ViaPlay til at finde ud af, hvor de skal sende din film hen.

Præcis som et telefonnummer er udstyret med en landekode (+45 for Danmark) så er alle IP-adresser også udstyret med en landekode. Derfor kan ViaPlay se hvilket land du befinder dig i.

Dette er hvad vi ved om dig udfra din IP-adresse

Din IP-adresse er: 175.22.95.53 og dermed kan vi se, at du lige nu er i China, . Det er de samme informationer tv- og streamingtjenesterne bruger til at fastslå hvor du befinder di

Sådan ser du ViaPlay i udlandet

For at se den danske udgave af ViaPlay i udlandet skal du derfor have en dansk IP-adresse. Vi skal altså have ViaPlay til at tro, at du befinder dig i Danmark.

Den letteste måde at omgå geo-blokkeringen på er med en Smart-DNS service som f.eks. det danske firma Unlocator.

Med Unlocator skal du ikke installere software eller andet, men blot ændre i DNS-server indstillingerne på den computer eller tablet du vil se ViaPlay på og vupti – så kan du se ViaPlay, uanset hvor du er i verden.

Udover at det er super enkelt er en anden stor fordel ved Smart-DNS løsningen, at du er sikret den hurtigste hastighed på forbindelsen, hvilket er super vigtigt, når du streamer film og serier. Lige nu kan du prøve Unlocator helt gratis i 7 dage. Alt hvad du skal oplyse er din e-mail adresse! Der er ikke brug for kreditkort eller andet. Se mere HER

Virker ViaPlay i udlandet

Hvilke VPN virker med ViaPlay?

Vi har igennem de seneste 10 år løbende de forskellige VPN tjenester, da streamingtjenestere konstant prøver at blokere for IP-adresser. De seneste 4 år har tre VPN-tjenester dog været meget stabile og hurtige til at åbne nye IP-adresser til erstatning for dem, der blev blokeret af streamingtjenesterne. 

Smart DNS til at se tv i udlandet

ExpressVPN: Bedste VPN til streaming

ExpressVPN tilbyder en ekstrem hurtig forbindelse, der selvsagt er super vigtig når du skal streame film og serier. ExpressVPN har servere 136 byer fordelt på i alt 87 lande. Deres kundeservice er i særklasse, så hvis du oplever problemer med at unblocke ViaPlay, så send dem en mail og de vil hurtigt vende tilbage med hvilken server du skal vælge for at se ViaPlay.

ExpressVPN har udviklet en fantastisk software, som gør det nemt at bruge uanset platform (Windows, Android, iOS, Mac, Linux). Du kan bruge ExpressVPN på 5 enheder på samme tid.

Få 3 måneder gratis

Optimeret til streaming

Verdens mest stabile VPN

NordVPN: Måske verdens hurtigste VPN

NordVPN har virkelig lagt sig i selen for at være markedsledende, når det handler om at unblocke streamingtjenesterne. Med NordVPN kan du ikke kun se Netflix USA, men også et hav af andre streamingtjenester som Hulu, iBBC Player, Disney, Amazon Prime og ViaPlay.

De har en lille afdeling på 6 mand, som konstant overvåger deres servere og sikre, at du kan streame.

NordVPN er tilstede i 90 lande og kan bruges på 6 enheder ad gangen. Du kan komme i kontakt med deres kundeservice døgnet rundt.

30 dages fuld returret

Virker altid i hele verden

Forbliv anonym når du er online

VPN til at se dansk TV i udlandet
Smart DNS til at se tv i udlandet

PrivateVPN: Den billige løsning

PrivateVPN er den nye dreng i klassen, der  har dedikerede servere til streaming.

De kan på nuværende tidspunkt unblocke Netflix i 21 regioner, herunder USA, Storbritanien, Sverige, Tyskland og mange andre lande.

Uden at vide hvordan deres VPN-tjeneste er bygget op, må jeg sige, at deres software fungerer fantastisk og det er super enkelt at skifte land. PrivateVPN er en ‘dark horse’, der på ganske kort tid har slået sit navn fast som en af de billigste, men også mest sikre hvis du vil streame ViaPlay. Du kan bruge PrivateVPN på hele 6 enheder som samme tid.

Absolut billigste professionelle VPN til streaming

Hurtigst voksende VPN tjeneste

200 servere i 63 lande

Tænk på sikkerheden i udlandet!

Hvis du ofte bruge åbne wifi-net når du er i udlandet – f.eks. på hoteller, lufthavne, cafeér, campingpladser o.lign er du meget sårbar over for hackere og andre, som kan få adgang til dine personlige oplysninger.

Netop i disse år ser vi en stigende tendens og flere sikkerhedsfirmaer opfordre til, at man sikre sine date bedre. En af de bedste måder er ved at bruge en VPN-tjeneste som f.eks. ExpressVPN, NordVPN eller PrivateVPN.

Dine personlige data er udsat når du benytter dig af åbne wifi-net på f.eks. caféer, hoteller og lufthavne! Beskyt dine smartphone i hele verden med f.eks. ExpressVPN.

Ved at bruge en VPN-løsning kan du dels surfe 100% anonymt på nettet, du blokkere også hackere fra se dine kredit kort oplysninger og andre personlige data når du er på et åbent wifi-net.

Med en VPN-løsning for du altså det bedste fra begge verdener: Muligheden for at se ViaPlay i hele verden og sikret, at du ikke bliver ramt af hackerangreb eller persondata tyveri ved at bruge åbne wifi-net.

Bruge ViaPlay i udlandet
Få ViaPlay i udlandet

Bedste VPN og Smart DNS til streaming af ViaPlay i udlandet

Vi tester løbende alle Smart-DNS og VPN tjenester på markedet forhastighed, stabilitet og kundetilfredshed. Pr. 16. januar 2022 anbefaler vi disse 4 tjenester som de bedste til at se ViaPlay udenfor EU.

Kan man se ViaPlay i udlandet?

Så længe du er indenfor EU eller i Norge kan du sagtens se ViaPlay i udlandet. Tjenesten fungerer præcis som i Danmark i forhold til indhold og sprog / undertekster. Uden for EU har du brug for en VPN for at kunne bruge ViaPlay. 

ViaPlay virker ikke med VPN

Hvis din VPN ikke virker med ViaPlay, skyldes det at streamingstjenesten har blokeret din VPN’s IP adresse. Løsningen er, at finde en anden IP-adresse eller vælge en VPN, der er optimeret til streaming som f.eks. ExpressVPN, NordVPN eller PrivateVPN. 

Virker ViaPlay med VPN?

Det korte svar er ja. Nogle VPN forbindelser virker med ViPlay. Problemet er, at ViaPlay lukker for IP-adresserne, men ExpressVPN, NordVPN og PrivateVPN er lynhurtige til at åbne nye IP-adresser og dermed virker de fortsat med ViaPlay.

Lovligt at bruge VPN til ViaPlay?

Det er 100% lovligt at bruge VPN i  Danmark – også til at se ViaPlay med. Dog kan du komme i problemer i lande som Kina, Rusland og Nordkorea, der har forbudt brugen af VPN.

Se ViaPlay i udlandet med ExpressVPN

Kom i gang på 2 minutter