Se Netflix USA i Danmark

Få adgang Netflix fra hele verden

Brug dit danske Netflix abonnement til at se Netflix USA, Netflix Canada, Netflix UK og mange andre Netflix regioner.

N

Stream i HD kvalitet

N

30 dages fuld returret

N

Op til 6 enheder på samme tid

N

Virker på alle platforme: TV, mobil og computer

Dansk Netflix i udlandet

Netflix USA i Danmark i 2022

Selv om Netflix i Danmark har et pænt stort udvalg af film og serier, så blegner udvalget noget når vi kigger på hvad du med dit danske Netflix abonnement kan se på Netflix i USA.

Hvor vi i Danmark kan vælge imellem godt 300 serier og 1700 film, så er udvalget i USA tre gange så stort – og samtidig er USA væsentligt længere fremme på især serie-fronten med flere sæsoner af serierne end i Danmark.

Mens vi i Danmark må lede langt efter populære serier som The Walking Dead, LOST, Hawaii Five-O og Blue Bloods så kan du se dem på Netflix USA – endda med dit danske Netflix abonnement. Samtidig er de også længere fremme med flere af serierne på Netflix USA end de er på Netflix Danmark.

Dansk TV i udlandet

Hvordan kan jeg se Netflix USA i Danmark?

Alt hvad det kræver er en amerikansk IP-adresse. Årsagen er, at Netflix har geo-blokkeret sit indhold, så du i Danmark kun kan se den danske Netflix og i Tyskland kun kan se den tyske udgave.

Geo-blokkeringen går ind og kigger på den ip-adresse, som din enhed er forbundet til internettet med.

Den telefon, tablet eller computer som du læser disse ord på er også udstyret med en ip-adresse, der kan sammenlignes med et telefonnummer med en landekode på. Landekoden afslører hvor telefonen hører hjemme – og dermed kan Netflix sikre, at du kun ser Netflix i det land du befinder dig i….og så alligevel ikke.

Det er nemlig muligt at skifte IP-adresse, så det ser ud som om du er i USA….eller Canada eller Storbritannien – eller hvor du gerne vil være. Det gør du med en VPN-tjeneste som f.eks. ExpressVPN eller NordVPN

Bedste VPN og Smart DNS til streaming af ViaPlay i udlandet

Vi tester løbende alle Smart-DNS og VPN tjenester på markedet forhastighed, stabilitet og kundetilfredshed. Pr. 16. januar 2022 anbefaler vi disse 4 tjenester som de bedste til at se dansk Netflix i udlandet!

VPN for at se Netflix USA i 2022

Dansk Netflix i udlandet

En VPN-tjeneste kender mange af os kender fra arbejdspladsen. Modsat SmartDNS-løsning, som mange hoteller, restauranter og lufthavne har lukket for brugen af, kan du bruge en VPN-forbindelse over alt. Det er altså den sikre løsning, hvis du vil se Netflix USA.

Men en VPN-tjeneste kan meget mere end bare at give dig en anden IP-adresse.

Du installerer et lille program på din computer eller henter en app til din iPad eller smartphone – og med den skaber du en lukket tunnel mellem dig og den server du vil forbindes med. Der er altså direkte adgang mellem din computer eller tablet og f.eks. USA.

Tunnellen krypterer dine data, hvilket gør det umuligt for hackere at stjæle dine personlige data. Samtidig giver en VPN-forbindelse dig 100% anonymitet i din færden på internettet. Du optræder nemlig med en helt anden IP-adresse og alle de store VPN-tjenester har en ‘No logs’-politik, der betyder, at ingen vil kunne spore din færden tilbage til dig.

Dette er hvad vi ved om dig udfra din IP-adresse

Din IP-adresse er: 117.151.188.155 og dermed kan vi se, at du lige nu er i China, . Det er de samme informationer tv- og streamingtjenesterne bruger til at fastslå hvor du befinder dig.

IP-adressen fortæller hvilket land du befinder dig i og dermed kan tv-kanalerne sikre, at det kun er danskere, der kan se indholdet. Se det som et telefonnummer, hvor +45 betyder, at nummeret er dansk, på samme måde afslører en IP-adresse også hvilket land du befinder dig i.

Dette skyldes at, streamingtjenesterne og danske tv-kanaler kun køber rettigheder til at vise film og serier i Danmark og en af måderne de kan sikre sig, at hele verden ikke kigger med, er ved at geo-blokkere indholdet – men bare rolig, vi skal nok vise dig hvordan du nemt og enkelt alligevel kan komme til at se dansk tv uanset hvor du er i verden!

Derfor bør du vælge en VPN

Du bør klart vælge en VPN-løsning hvis du ofte bruger åbne wifi-net eller wifi på hoteller, restauranter, lufthavne o.lign.

Kort sagt, hvis du går på internettet via en forbindelse du ikke har 100% tiltro til, så skal du vælge en VPN-tjeneste fra f.eks. NordVPN eller ExpressVPN. Den både ændrer din IP-adresse, så du kan se låst indhold fra andre lande – og giver dig den bedste beskyttelse af dine data. Så enkelt er det!

Der er et hav af VPN-tjenester, men siden januar 2016 har mange af dem opgivet at låse Netflix op, fordi streamingtjenesten er begyndt at lukke af for brugen af VPN-forbindelser. Men hvor nogle VPN-tjenester har givet op, har andre taget kampen op – og lige så snart Netflix lukker en IP-adresse, så er VPN-tjenesten klar med en ny. Det er en slags katten efter musen-leg.

Unblock Netflix med VPN

Hvilke VPN til Netflix USA?

Hvem der vinder til sidst, er ikke til at vide, men lige nu er der 3 VPN-tjenester, som kæmper en indædt kamp mod streaminggiganten.

Det er ExpressVPN, NordVPN og StrongVPN, der alle kan unblocke Netflix, så du kan se Netflix USA, selv om du ikke er i landet.

Smart DNS til at se tv i udlandet

ExpressVPN: Bedste VPN til Netflix

ExpressVPN tilbyder en ekstrem hurtig forbindelse, der selvsagt er super vigtig når du skal streame film og serier. ExpressVPN har servere 136 byer fordelt på i alt 87 lande. Deres kundeservice er i særklasse, så hvis du oplever problemer med at unblocke Netflix, så send dem en mail og de vil hurtigt vende tilbage med hvilken server du skal vælge for at se Netflix USA.

ExpressVPN har udviklet en fantastisk software, som gør det nemt at bruge uanset platform (Windows, Android, iOS, Mac, Linux). Du kan bruge ExpressVPN på 5 enheder på samme tid.

Få 3 måneder gratis

Optimeret til Netflix

Verdens mest stabile VPN

NordVPN: Måske verdens hurtigste VPN

NordVPN har virkelig lagt sig i selen for at være markedsledende, når det handler om at unblocke Netflix. Med NordVPN kan du ikke kun se Netflix USA, men også et hav af andre Netflix regioner, som Netflix UK, Netflix Tyskland, Netflix Canada og Netflix Holland.

De har en lille afdeling på 6 mand, som konstant overvåger deres servere og sikre, at du kan streame Netflix.

NordVPN er tilstede i 90 lande og kan bruges på 6 enheder ad gangen. Du kan komme i kontakt med deres kundeservice døgnet rundt.

30 dages fuld returret

Virker altid i hele verden

Forbliv anonym når du er online

VPN til at se dansk TV i udlandet
Smart DNS til at se tv i udlandet

PrivateVPN: Den billige løsning

PrivateVPN er den nye dreng i klassen, der ligesom PrivateVPN har dedikerede Netflix-servere.

De kan på nuværende tidspunkt unblocke Netflix i 21 regioner, herunder USA, Storbritanien, Sverige, Tyskland og mange andre lande. 

Uden at vide hvordan deres VPN-tjeneste er bygget op, må jeg sige, at deres software fungerer fantastisk og det er super enkelt at skifte land. PrivateVPN er en ‘dark horse’, der på ganske kort tid har slået sit navn fast som en af de billigste, men også mest sikre hvis du vil se Netflix USA. Du kan bruge PrivateVPN på hele 6 enheder som samme tid.

Udover muligheden for at unblocke Netflix, får du samtidig 2048-bit dobbelt kryptering af din dataforbindelse.

Absolut billigste VPN til Netflix

Optimeret til Netflix

21 Netflix-regioner

Bedste VPN og Smart DNS til streaming af ViaPlay i udlandet

Vi tester løbende alle Smart-DNS og VPN tjenester på markedet forhastighed, stabilitet og kundetilfredshed. Pr. 16. januar 2022 anbefaler vi disse 4 tjenester som de bedste til at se dansk Netflix i udlandet!

Kan man se Netflix i udlandet?

Har du et Netflix abonnement kan du uden problemer se Netflix i hele verden. Dog ser du den udgave af Netflix, der er i det land du befinder dig i. Dermed kan du risikere at skulle undvære dansk tale og danske undertekster, ligesom nogle serie og film kan være begrænset til kun at se i Danmark. 

Virker VPN med Netflix

Det korte svar er ja. Nogle VPN forbindelser virker med Netflix. Problemet er, at Netflix lukker for IP-adresserne, men ExpressVPN, NordVPN og PrivateVPN er lynhurtige til at åbne nye IP-adresser og dermed virker de fortsat med Netflix. 

Netflix virker ikke med Netflix

Hvis din VPN ikke virker med Netflix, skyldes det at streamingstjenesten har blokeret din VPN’s IP adresse. Løsningen er, at finde en anden IP-adresse eller vælge en VPN, der er optimeret til streaming som f.eks. ExpressVPN, NordVPN eller PrivateVPN. 

Hvor er Netflix billigst?

Verdens billigste land at få et Netflix abonnemt i er Tyrkiet. Her koster det billigste abonnement 17,99 lira, hvilket med kursen i januar 2022 er lige under 9 danske kroner om måneden. 

Få et billigere Netflix abonnement

Vi danskere har verdens dyreste Netflix abonnement. Du kan dog nemt få verdens billigste Netflix abonnement. Brug en VPN-forbindelse til at købe Netflix abonnement i Tyrkiet. Så vil du spare 60-90 kroner om måneden. 

Lovligt at bruge VPN til Netflix?

Det er 100% lovligt at bruge VPN i  Danmark – også til at se Netflix med. Dog kan du komme i problemer i lande som Kina, Rusland og Nordkorea, der har forbudt brugen af VPN.

Se dansk Netflix i udlandet med ExpressVPN

Kom i gang på 2 minutter