Netflix USA i Danmark i 2021

Hvis du vil se Netflix USA hjemme i stuen, så er en VPN løsning fra ExpressVPN klart det bedste valg.

Selv om Netflix i Danmark har et pænt stort udvalg af film og serier, så blegner udvalget noget når vi kigger på hvad du med dit danske Netflix abonnement kan se på Netflix i USA.

Hvor vi i Danmark kan vælge imellem godt 300 serier og 1700 film, så er udvalget i USA tre gange så stort – og samtidig er USA væsentligt længere fremme på især serie-fronten med flere sæsoner af serierne end i Danmark.

Mens vi i Danmark må lede langt efter populære serier som The Walking Dead, LOST, Hawaii Five-O og Blue Bloods så kan du se dem på Netflix USA – endda med dit danske Netflix abonnement. Samtidig er de også længere fremme med flere af serierne på Netflix USA end de er på Netflix Danmark.

Hvordan kan jeg se Netflix USA i Danmark?

Alt hvad det kræver er en amerikansk IP-adresse. Årsagen er, at Netflix har geo-blokkeret sit indhold, så du i Danmark kun kan se den danske Netflix og i Tyskland kun kan se den tyske udgave.

Geo-blokkeringen går ind og kigger på den ip-adresse, som din enhed er forbundet til internettet med.

Den telefon, tablet eller computer som du læser disse ord på er også udstyret med en ip-adresse, der kan sammenlignes med et telefonnummer med en landekode på. Landekoden afslører hvor telefonen hører hjemme – og dermed kan Netflix sikre, at du kun ser Netflix i det land du befinder dig i….og så alligevel ikke.

Det er nemlig muligt at skifte IP-adresse, så det ser ud som om du er i USA….eller Canada eller Storbritannien – eller hvor du gerne vil være. Det gør du med en VPN-tjeneste som f.eks. ExpressVPN eller NordVPN

De bedste løsninger til at se Netflix USA i Danmark

Vi tester løbende de forskellige tjenester og pr. 10. juli 2018 virker disse SmartDNS og VPN-tjenester fortsat.

ExpressVPN

Pr mdr v. 12 mdr

$8,32

 • Verdens hurtigste VPN-tjeneste
 • Super kundesupport
 • Brugervenlige VPN-apps
 • iPhone, iPad, Android
 • Smart TV, PC & Mac
 • 256-bits kryptering
 • Surf 100% anonymt
 • 30 dage pengene tilbage
 • Pr. mdr $12,95

StrongVPN

Pr mdr v. 12 mdr

$5,83

 • Netflix-dedikerede servere
 • Servere i 22 lande
 • NYT: Nu med SmartDNS
 • High-Speed forbindelse
 • Ubegrænset data
 • Alle platforme
 • Surf 100% anonymt
 • 5 dage pengene tilbage
 • Pr. mdr $10
badge_bestseller

NordVPN

Pr mdr v. 24 mdr

$2,75

 • Verdens mest avancerede VPN
 • Super nemt set-up
 • Op til 6 enheder
 • 4700 servere i 62 lande
 • iOS og Android
 • Smart TV, PC & Mac
 • Ingen log data!
 • Pengene retur garanti
 • Pr. mdr $11,95

VPN for at se Netflix USA

En VPN-tjeneste kender mange af os kender fra arbejdspladsen. Modsat SmartDNS-løsning, som mange hoteller, restauranter og lufthavne har lukket for brugen af, kan du bruge en VPN-forbindelse over alt. Det er altså den sikre løsning, hvis du vil se Netflix USA.

Men en VPN-tjeneste kan meget mere end bare at give dig en anden IP-adresse.

Du installerer et lille program på din computer eller henter en app til din iPad eller smartphone – og med den skaber du en lukket tunnel mellem dig og den server du vil forbindes med. Der er altså direkte adgang mellem din computer eller tablet og f.eks. USA.

Hvis du ofte bruger åbne wifi-net på hoteller, restauranter eller i lufthavne bør du vælge en VPN-løsning fra f.eks. NordVPN, der beskytter dine personlige data mod angreb fra hackere.

Tunnellen krypterer dine data, hvilket gør det umuligt for hackere at stjæle dine personlige data. Samtidig giver en VPN-forbindelse dig 100% anonymitet i din færden på internettet. Du optræder nemlig med en helt anden IP-adresse og alle de store VPN-tjenester har en ‘No logs’-politik, der betyder, at ingen vil kunne spore din færden tilbage til dig.

Du bør klart vælge en VPN-løsning hvis du ofte bruger åbne wifi-net eller wifi på hoteller, restauranter, lufthavne o.lign.

Kort sagt, hvis du går på internettet via en forbindelse du ikke har 100% tiltro til, så skal du vælge en VPN-tjeneste fra f.eks. NordVPN eller ExpressVPN. Den både ændrer din IP-adresse, så du kan se låst indhold fra andre lande – og giver dig den bedste beskyttelse af dine data. Så enkelt er det!

Der er et hav af VPN-tjenester, men siden januar 2016 har mange af dem opgivet at låse Netflix op, fordi streamingtjenesten er begyndt at lukke af for brugen af VPN-forbindelser. Men hvor nogle VPN-tjenester har givet op, har andre taget kampen op – og lige så snart Netflix lukker en IP-adresse, så er VPN-tjenesten klar med en ny. Det er en slags katten efter musen-leg.

Hvilke VPN-tjenester kan bruges til Netflix USA?

Hvem der vinder til sidst, er ikke til at vide, men lige nu er der 3 VPN-tjenester, som kæmper en indædt kamp mod streaminggiganten.

Det er ExpressVPN, NordVPN og StrongVPN, der alle kan unblocke Netflix, så du kan se Netflix USA, selv om du ikke er i landet.

expressvpn-dansk300ExpressVPN: Lynhurtig VPN

ExpressVPN tilbyder en ekstrem hurtig forbindelse, der selvsagt er super vigtig når du skal streame film og serier. ExpressVPN har servere 136 byer fordelt på i alt 87 lande. Deres kundeservice er i særklasse, så hvis du oplever problemer med at unblocke Netflix, så send dem en mail og de vil hurtigt vende tilbage med hvilken server du skal vælge for at se Netflix USA.

ExpressVPN har udviklet en fantastisk software, som gør det nemt at bruge uanset platform (Windows, Android, iOS, Mac, Linux). Du kan bruge ExpressVPN på 3 enheder på samme tid.

Til ExpressVPN


strongvpn-forside300

StrongVPN: Det sikre valg

StrongVPN har virkelig lagt sig i selen for at være markedsledende, når det handler om at unblocke Netflix. Med StrongVPN kan du ikke kun se Netflix USA, men også et hav af andre Netflix regioner, som Netflix UK, Netflix Tyskland, Netflix Canada og Netflix Holland.

De har en lille afdeling på 6 mand, som konstant overvåger deres servere og sikre, at du kan se f.eks. Netflix USA, Netflix UK, Netflix Germany, Netflix Canada og flere andre Netflix regioner. StrongVPN har en lille afdeling på 8-10 mand, der konstanst overvåger deres dedikerede Netflix-servere og StrongVPN må siges at være den absolut bedste løsning, hvis du vil se Netflix USA.

StrongVPN er tilstede i 22 lande og kan bruges på 2 enheder ad gangen. Du kan komme i kontakt med deres kundeservice døgnet rundt.

Til StrongVPN


nordvpn-forside300NordVPN: Den billige løsning

NordVPN er den nye dreng i klassen, der ligesom StrongVPN har dedikerede Netflix-servere. De kan på nuværende tidspunkt unblocke Netflix i både USA, Storbritanien, Sverige, Tyskland og mange andre lande. NordVPN har servere i 54 lande og kalder selv deres løsning for verdens mest avancerede VPN-løsning. Uden at vide hvordan deres VPN-tjeneste er bygget op, må jeg sige, at deres software fungerer fantastisk og det er super enkelt at skifte land. NordVPN er en ‘dark horse’, der på ganske kort tid har slået sit navn fast som en af de mest sikre hvis du vil se Netflix USA. Du kan bruge NordVPN på hele 6 enheder som samme tid.

Udover muligheden for at unblocke Netflix, får du samtidig dobbelt kryptering af din dataforbindelse, adgang til 724 servere i 54 lande.

Til NordVPN

Brug StrongVPN til at se Netflix USA.

Markedsledende indenfor Netflix unblock - virker på Netflix USA, Netflix UK, Netflix Canada og mange andre Netflix regioner.