Siden opdateres løbende af Hips-Haps. Vi er et lille firma, der udvikler hjemmesider, apps og online-kurser.

Hips-Haps
6000 Kolding
CVR nr. 27116483

Om Dansk-TV-udlandet.dk

Dansk-TV-udlandet.dk er samlingspunkt for danskere i udlandet, som ønsker at se tv, streamingtjenester og høre radio fra Danmark. Uanset som du er bosiddende i udlandet, er udstationeret eller på ferie giver vi dig mulighed for at tage de danske tv-kanaler med på turen.

Alle de produkter og tjenester som vi sammenligner og/eller anbefaler her på siden, er produkter eller tjenester som vi selv har testet og kan godkende. Vi gennemfører løbende undersøgelser på priser og produkternes kvalitet for at sikre, at du får de bedste tilbud her på siden.

Der kan forekomme affiliate links på hjemmesiden, hvilket vil sige, at vi får udbetalt en kommision, hvis du klikker på et link eller køber et produkt. Dette har ingen betydning for den pris du skal betale for produktet. Vi vil kun tilbyde dig de absolut billigste priser.

Andre Hips-Haps hjemmesider:

Flixnyt : Danmarks bedste Netflix-side med nyheder om serier og film på streamingtjenesten

Trampolin-Tilbud-Online : Find trampoliner og trampolin udstyr til Danmarks billigste priser. Vi går igennem web-butikkerne og finde de bedste tilbud til dig

E-cigaretforhandler Guiden : Sammenlign de bedste e-cigaretforhandlere online og få de bedste tilbud

Badelande-i-Tyskland : Side om de bedste badelande i Tyskland – perfekt til en miniferie for hele familien

Netflix-im-Ausland : So einfach können Sie deutsches Netflix im Ausland schauen!

 

 

6 Comments

 • Jan august 25, 2015 at 6:28 am

  Hej. Når jeg trykker på prøv i 7 dage, kommer jeg bare tilbage til startside.
  Har i et direkte link til prøve ABB.

  Mvh Jan

 • Kåre Ekre august 26, 2015 at 11:03 am

  Hei.
  Virker dette i Tyrkia?

  • ebbesendk august 26, 2015 at 6:41 pm

   Hej Kåre

   Det virker også i Tyrkiet. Uanset om du vælger Unlocator eller HideMyAss, så kan du nemt dansk eller norsk tv i Tyrkiet.

   Prøv eventuelt først Unlocator gratis i 7 dage. Så kan du få en fornemmelse af, om det er den rigtige løsning for dig. https://dansk-tv-udlandet.dk/unloctor-gratis-i-7-dage

   Vi er i gang med at lave en videoguide, som fortæller hvor let det i virkeligheden er. Sig endelig til hvis vi kan hjælpe med noget.

   Mvh
   Brian
   Dansk-tv-udlandet.dk

 • Morten september 16, 2015 at 11:58 am

  Hejsa.

  Vi bor i Tyskland og har pt. Viasat, men vil gerne gå over til Netflix. Vi ønsker ikke at have tysk Netflix, men dansk Netflix pga. ungerne. Er det ligemeget om vi har et tysk Netflix abbonement, eller kan vi også tage det danske eller et US abbonement? Derefter via Un-locator få tilgang til dansk Netflix?

  Tak for hurtigt svar.

  MVH

  Morten

  • ebbesendk september 17, 2015 at 6:31 pm

   Hej Morten

   Det er fuldstændig lige meget hvilket land I har Netflix-abonnement i. Uanset om I tegner et abonnement i Tyskland eller Danmark er der adgang til samme indhold med Unlocator.

   Sagt mellem os kan I faktisk tegne abonnement i Australien, der pt er et af de billigste lande med en pris på 9.36 AUD, ca 45 DKK eller € 6 om måneden for et standard abonnement. Samme abonnement koster €8,99 i Tyskland og 79 DKK i Danmark. For at tegne abonnement i Australien kræver det dog lidt cowboy-tricks 🙂

   Sig til hvis vi kan hjælpe.

   Mvh
   Brian
   Dansk-tv-udlandet.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.