Se dansk TV i Tyrkiet gratis i 14 dage

Trin for trin guide

Sådan ser du dansk TV i Tyrkiet med SmartDNS. Netop nu kan du prøve SmartDNS 100% gratis i 14 dage – uden brug af kreditkort. Se TV2 Play, DR TV og Netflix i Tyrkiet uden problemer

N

Kom i gang uden kreditkort

N

Ingen downloaded software

N

Op til 10 enheder på samme tid

N

Virker på alle platforme: TV, mobil og computer

Dansk tv i Tyrkiet i 2023

Er du en af de mange danskere, som tager på ferie i Tyrkiet, tiltrukket af de solrige strande, historiske steder og den levende kultur, så behøver du ikke at undvære dansk tv. Det kan dog være en udfordring at streame danske tv-stationer i Tyrkiet på grund af geobegrænsninger og licensaftaler.

Der er dog stadig måder at få adgang til dansk tv-indhold, mens du er i Tyrkiet. Faktisk er det nemmere, end du måske tror.

Hvor vi for bare få år siden skulle næsten kun kunne se dansk tv, hvis vi var i Danmark, har internettet åbnet op for en helt ny verden, hvor du kan nu streame mange af de danske tv-kanaler, uanset hvor i verden du er.

Det er dog vigtigt, at du forbereder dig hjemmefra, så du ikke står med problemerne, når du først sidder på et hotelværelse, i en ferielejlighed eller andet sted i Tyrkiet.

 

Dansk TV i udlandet

Sådan ser du dansk TV i Tyrkiet

Se hvor nemt det er at omgå geoblokeringen i Tyrkiet, så du kan få adgang til DR TV, TV2 Play eller en af de andre danske streamingtjenester.  

1

Få en god VPN

Se vores oversigt over de bedste VPN udbydere eller klik på knappen herunder og kom direkte til ExpressVPN.

2

Opsætning

Hent app’en eller download et lille program fra VPN udbyderen, som klarer opsætningen for dig.

3

Se dansk TV

Nu kan du sikkert se dansk TV i Tyrkiet ved at bruge TV-kanalernes streamingtjenester. Nemt og hurtigt. 

Sådan kan du se dansk TV i Tyrkiet

Størstedelen af de danske TV-kanaler er geoblokeret i Tyrkiet, således at man ikke uden videre kan streame dansk tv i Tyrkiet.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle af de danske tv-kanaler også er blokeret på grund af politiske årsager. For eksempel blev Roj TV lukket i 2012 for sin tætte forbindelse til PKK (Kurdisk Arbejderparti). Så hvis du leder efter en måde at se den kanal på, skal du være opmærksom på dette faktum.

VPN forbindelse eller SmartDNS

Den mest sikre måde at se dansk tv i Tyrkiet på er ved at bruge et virtuelt privat netværk (VPN) eller benytte en SmartDNS tjeneste. En VPN giver dig mulighed for at få sikker og privat adgang til internettet ved at skabe en privat netværksforbindelse mellem din enhed og en VPN-server. Det betyder, at du kan oprette forbindelse til en dansk server og få adgang til danske tv-kanaler fra hvor som helst, herunder Tyrkiet. Der findes mange VPN-udbydere, men det er ikke alle, der tilbyder adgang til danske servere. Derfor er det vigtigt at vælge en VPN-udbyder, der har servere placeret i Danmark.

Streamingtjenester der virker i Tyrkiet

En anden måde at se dansk tv i Tyrkiet på er at bruge en streamingtjeneste, der tilbyder danske tv-kanaler. Flere streamingtjenester som Viaplay, DR TV og TV2 Play tilbyder danske tv-kanaler og udsendelser, som man kan få adgang til fra hele verden, herunder Tyrkiet. Disse tjenester kan dog kræve et abonnementsgebyr eller en betaling for hver udsendelse eller film, du ser.

Via TV stationernes hjemmesider eller App

Endelig tilbyder nogle danske tv-kanaler live streaming-muligheder på deres websteder. Ved at gå ind på hjemmesiden og vælge muligheden for live streaming kan du se danske tv-udsendelser og kanaler i Tyrkiet. Denne mulighed er dog muligvis ikke tilgængelig for alle kanaler, og der kan være begrænset adgang til visse udsendelser eller begivenheder.

Bedste VPN og Smart DNS til streaming af dansk tv i udlandet

Vi tester løbende alle Smart-DNS og VPN tjenester på markedet forhastighed, stabilitet og kundetilfredshed. Opdateret marts 2024: I dag anbefaler vi disse 4 tjenester som de bedste til at se dansk tv i udlandet.

Hvad kræver det for at streame danske tv-kanaler i Tyrkiet?

Dansk TV blokeret i udlandet

For at kunne streame dansk TV i Tyrkiet er det afgørende at have en stabil og hurtig internetforbindelse. Streaming af video kræver en stor mængde data, så det er vigtigt at have en pålidelig forbindelse, der kan håndtere belastningen. Hvis din internetforbindelse ikke er stabil nok, vil du opleve buffering og dårlig billedkvalitet, hvilket kan ødelægge din seeroplevelse.

Det anbefales derfor at vælge en bredbåndsforbindelse med mindst 10 Mbps downloadhastighed for at sikre dig den bedste streamingoplevelse. Du kan også overveje at opgradere til en endnu hurtigere forbindelse, hvis du ønsker den bedste kvalitet uden afbrydelser.

Hvordan kan TV stationerne se, at jeg er i Tyrkiet?

Din IP-adresse er: 52.167.144.231 og dermed kan vi se, at du lige nu er i United States, . Det er de samme informationer tv- og streamingtjenesterne bruger til at fastslå hvor du befinder dig.

IP-adressen fortæller hvilket land du befinder dig i og dermed kan tv-kanalerne sikre, at det kun er danskere, der kan se indholdet. Se det som et telefonnummer, hvor +45 betyder, at nummeret er dansk, på samme måde afslører en IP-adresse også hvilket land du befinder dig i.

Dette skyldes at, streamingtjenesterne og danske tv-kanaler kun køber rettigheder til at vise film og serier i Danmark og en af måderne de kan sikre sig, at hele verden ikke kigger med, er ved at geo-blokkere indholdet – men bare rolig, vi skal nok vise dig hvordan du nemt og enkelt alligevel kan komme til at se dansk tv uanset hvor du er i verden!

Sådan streamer du dansk TV i udlandet

For at omgå geo-blokkeringen, skal vi have udstyret din tablet eller computer med en dansk IP-adresse. Hvis vi tager eksemplet med telefonnummeret, så skal vi altså give din computer et dansk område-nummer, så tv-stationerne og streamingtjenesterne tror du befinder dig i Danmark, selv om du måske i virkeligheden sidder i Tyrkiet.

Løsningen er VPN eller Smart DNS

Her skal vi bruge en løsning, som mange af os kender fra vores arbejde: En VPN-tjeneste eller en Smart DNS-service. Nogle af de meste brugte løsninger til dette er, at bruge en VPN-service som f.eks. HideMyAss, NordVPN og ExpressVPN eller en Smart DNS-service som Unlocator.

Uanset hvilken af disse løsninger du vælger får du en dansk IP-adresse og dermed er indholdet på de danske tv-kanaler låst op, så du kan se dansk tv i udlandet og børnene kan få dansk tale, når de vil se tegnefilm.

Hvordan ser jeg dansk tv i udlandet

Forskellen på VPN og Smart DNS

Når det kommer til streaming af tv, kan geografiske begrænsninger være en stor hindring for at få adgang til indhold fra andre lande. Heldigvis er der to teknologier, der kan hjælpe med at omgå disse begrænsninger: VPN og Smart DNS. Men hvad er forskellen mellem de to? Og hvilken skal du vælge? Lad os tage et kig på begge teknologier og sammenligne dem.

Smart DNS til at se tv i udlandet

Dansk TV i Tyrkiet med Smart DNS

Den letteste løsning er klart Smart DNS-løsningen, som SmartDNS Proxy tilbyder. Her kan du på bare 2 minutter se dansk tv via internettet – uden at skulle installere software og samtidig virker Unlocator på alle platforme.

Så uanset om du vil se dansk tv i udlandet på en tablet, smartphone, computer, spilkonsol eller Smart TV er en Smart-DNS løsning fra Unlocator klart at foretrække.

Med Unlocator skal du blot ændre i DNS-server indstillingerne på den enhed du vil se TV på og vupti – så kan du se dansk TV uanset hvor du er i verden.

Udover at det er super enkelt, er en anden stor fordel ved Smart-DNS løsningen, at du er sikret den hurtigste hastighed på forbindelsen, hvilket er super vigtigt når du streamer film og serier.

Den største begrænsning med en Smart DNS-service ligger i, at flere hoteller og hot-spots som lufthavne og caféer har blokeret for brugen af Smart DNS. Hos SmartDNS Proxy har de dog også en løsning på dette, idet de som en af de eneste har lavet en Smart VPN-løsning.

Prøv 14 dage gratis – uden brug af kreditkort

Bedst til streaming

10+ enheder tilsluttet samtidig

Dansk TV i Tyrkiet med VPN

Den næstbedste løsning når du vil se dansk TV i Tyrkiet er, at bruge en VPN-tjeneste som NordVPN eller ExpressVPN.

VPN står for Virtual Private Network og fungerer ved at oprette en sikker forbindelse mellem din enhed og en server i et andet land. Når du opretter forbindelse til denne server, får du tildelt en IP-adresse fra dette land, hvilket gør det muligt at se indhold, der normalt kun er tilgængeligt i dette land.

En af de største fordele ved VPN er sikkerheden. Da al trafikken mellem din enhed og serveren krypteres, kan ingen se eller overvåge dine aktiviteter online. Dette gør VPN ideelt til brug på offentlige Wi-Fi-netværk eller når du ønsker at beskytte dine personlige oplysninger.

Men der er også nogle ulemper ved VPN. En af dem er hastigheden – da al trafikken skal sendes gennem serveren i et andet land, kan det have en negativ effekt på hastigheden. Derudover kræver VPN normalt betaling for tjenesten.

Den absolut sikreste løsning

Virker altid i hele verden

Forbliv anonym når du er online

VPN til at se dansk TV i udlandet

Bedste VPN løsning til streaming af dansk TV i Tyrkiet

De hurtigste VPN-tjenester er ExpressVPN og NordVPN, der alle lover, at du vil kunne streame tv. Vi har testet et hav af løsninger og resultatet er klart: ExpressVPN er den mest stabile VPN-tjeneste, mens NordVPN er den hurtigste – formentlig verdens hurtigste VPN-tjeneste.

NordVPN er lidt billigere og tilbyder samtidig et imponerende antal IP-adresser, der udbygges hver eneste dag.

Hvis du skal udenfor det vi groft sagt kan kalde den vestlige verden, bør du kigge mod Hide My Ass, der har verdens største VPN-netværk, som dækker mere end 200 lande. Hide My Ass er samtidig den billigste VPN-løsning med hæderlig hastighed, der sagtens kan bruges til streaming af TV.

Hvad bør du vælge?

Vi har testet de fleste VPN-tjenester og DNS-services på markedet og fundet frem til fire, som vi vil anbefale dig.

Det er firmaer, som er tilstede over det meste af verden, hvilket betyder, at uanset i hvilket land du befinder dig, vil du kunne se dansk tv i udlandet. Det er samtidig tjenester, der giver dig den bedste sikkerhed, så dine personlige data er sikret.

Du kan samtidig være sikker på at få de bedste hastigheder, hvilket selvsagt er en forudsætning for, at tv-oplevelsen er god.

Få dansk TV i udlandet

Bedste VPN og Smart DNS til streaming af dansk tv i udlandet

Vi tester løbende alle Smart-DNS og VPN tjenester på markedet forhastighed, stabilitet og kundetilfredshed. Opdateret marts 2024: I dag anbefaler vi disse 4 tjenester som de bedste til at se dansk tv i udlandet.

Mobildata og internetforbindelse i Tyrkiet

Når du opholder dig i Tyrkiet er det vigtigt at du er opmærksom på, at din datapakke fra de danske mobiltelefonselskab formentlig ikke giver dig data i Tyrkiet og at det derfor kan blive meget dyrt, hvis du begynder st streame film og TV på dit danske telefonabonnement. 

Der findes dog udvalgte danske mobilselskaber, som tilbyder enten  abonnementer eller tillægspakker, som giver dig mobildata i Tyrkiet. Det er f.eks. 3, Telmore, CBB og Duka.  

Dansk TV i Tyrkiet Istanbul

Få tyrkisk mobilabonnement

Mobildata-nettet i Tyrkiet er blevet udbygget voldsomt de seneste år og generelt fungerer det godt til streaming af film og TV. Særligt i de store byer som Istanbul og Ankara, samt ferieområderne i vest og syd vil du opleve mobildata i høj kvalitet. Kommer du til det sydøstlige Tyrkiet, kan du komme ud for mobildata i så lav kvalitet, at du ikke kan streame film og TV.

En af de mest populære måder at få internetforbindelse som turist i Tyrkiet er ved at købe et simkort med mobildata fra en lokal teleudbyder. De største teleudbydere i Tyrkiet er Turkcell, Vodafone og Türk Telekom, og deres butikker kan findes i større byer og turistområder.

For at købe et simkort skal du have dit pas med dig, og du vil sandsynligvis blive bedt om at udfylde nogle formularer. Når du har købt simkortet, kan du normalt aktivere det ved at ringe til en bestemt nummer og følge instruktionerne.

Priserne for mobildata varierer afhængigt af udbyderen og den mængde data, du køber. Generelt set er det billigere at købe mere data ad gangen, så det kan være en god idé at overveje, hvor meget data du vil have brug for under dit ophold i Tyrkiet, før du køber et simkort.

Gratis WiFi men med risiko. 

Mange hoteller, restauranter og caféer i Tyrkiet tilbyder gratis WiFi til deres kunder, så det kan være en god idé at spørge om WiFi-adgang, når du besøger disse steder. Du bør dog være varsom når du tilslutter din computer eller telefon til et gratis WiFi-netværk. Du åbner nemlig for en ladeport indtil dine oplysninger og andre kan overvåge dine data. Derfor er det en god idé at downloade en VPN-app på din telefon eller computer for at sikre, at dine oplysninger er beskyttet, når du bruger offentlige WiFi-netværk.

Der er også offentlige WiFi-netværk i Tyrkiet, der er tilgængelige på visse offentlige steder såsom lufthavne og biblioteker. Disse netværk kræver normalt, at du opretter en konto og accepterer vilkårene og betingelserne, før du kan bruge dem. 

Offentlige internetcaféer

Selvom offentSelvom offentlige internetcaféer er blevet mindre almindelige i de senere år, kan de stadig findes i nogle større byer og turistområder i Tyrkiet. Disse caféer tilbyder normalt internetadgang til en lav pris, og de kan være en god mulighed, hvis du kun har brug for internetforbindelse i en kort periode.

Det kan være en god idé at undersøge forskellige internetcaféer, før du besøger dem, da nogle af dem kan være mere pålidelige end andre. Det kan også være en god idé at være opmærksom på dine omgivelser og sikkerheden, når du bruger offentlige internetcaféer.

Se dansk TV i udlandet med SmartDNS – gratis i 14 dage

Kom i gang på 2 minutter